Çarşamba, Ocak 31, 2007

bloga bikaç gün yazı yazmayınca bünyede biriken su

.çluluk duygusu da neyin nesidir?

.daha sık ingilizce rüya görmeliyim. manyak aksanım var lan!

.15 yaşımdan beri "18 yaş sınırı" denilen kavramla bi alakam olmadığı gerçeği geçen gün yüzüme bir acme örsü gibi vurdu.

.post-rak janrısı sinematiktir.

.bükreş'in doğusu, batısı, önüm, arkam, sağım, solum.

Pazar, Ocak 28, 2007

Cuma, Ocak 26, 2007

Çarşamba, Ocak 24, 2007

ne kadar?

travma sonrası yapılan işler / eylemler, verilen / alınan tepkiler, söylenen / verilen sözler, yazılan/okunan metinler ne kadar inandırıcı / kalıcı / samimi / gerçek / geçerli olabilir?

Perşembe, Ocak 18, 2007

köpür

Herhangi bir engelle ayrılmış iki yakayı birbirine bağlayan veya trafik akımının, başka bir trafik akımını kesmeden üstten geçmesini sağlayan ahşap, kâgir, beton veya demir yapı.

köprü sadece geçiş yeri midir? iki yakayı birleştiriyim derken kendine bakmayı unutmuş bi yer olabilir mi köprü? yolgeçenhanı bi çeşit köprü müdür? kültürler arası köprü görevi gören kişiler ve şeyleri eşşek köprüden geçinceye kadar dövmek gerekir mi? köprünün üstünde trafik sıkışmaz mı hiç? ben isterim ki köprülerin üzerlerinde özel durma yerleri yapılsın. orda sadece durulsun. hareketsizliğin tembellik olmadığı yerler olsun oralar. 'iki arada bi derede'lik ayıplanmasın köprülerin üzerinde. bi şöyle bi böyle olunabilsin. "olm senin için şöyle böyle diyolar" bi iltifat olsun. tutarsızlık taçlandırılsın, irrasyonalite üzerine methiyeler düzülsün. döneklik ünvanı olsun. dönek elton john. köprünün üzeri o kadar dolsun ki, bi süre sonra köprü geçiş için kullanılamaz olsun. köprü sadece duruş için olsun.

Herhangi bir engelle ayrılmış iki yakayı birbirine bağlarken trafik akımının direncini kıran, başka bir trafik akımının mümkün olduğunun kimseyi üzmeden anlaşılmasını sağlayan ahşap, kâgir, beton veya demir yapı.

ya sev ya teyze!

ataşehir-kadıköy katilkoç servisi.

teyze: kadıköye gidiyo di mi?
şofer: evet teyzecim, son durak kadıköy.
teyzö: ne! son durak mı? evladım, geçerken beni kadıköye bırakır mısın? acelem var benim.

(nefes al, nefes ver, nefes al, nefes ver)

Salı, Ocak 16, 2007

karışık

.buldum! ankara büyük ölçekli bir anane evidir! (anane evinin nası bişey olduğu tamamen başka bi post konusudur.)
.mutfak tezgahıyla insan beyni arasında çok feci yakınlıklar var. bu konuda açıklama yapmayı isveçli bilim adamlarına bırakıyorum.
.insanları ikiye ayırırım. kanepede sızılabilecekler ve sızılamıcaklar.
.akıl karışıklığı iyidir. bazen.

Cuma, Ocak 12, 2007

koşkoş

uzun bi koşunun ardından kaçırmak, yetişmek kadar keyif vericidir. böyle.
(iş bu post'ta metafor kullanılmamıştır.)

Perşembe, Ocak 11, 2007

uygun cevap

-bozuk yok muydu?
+beyin yok muydu?

bişeybişey

.bloglarda romantiklik yapmak derhal yasaklansın.
.avatarda bütün kızlar güzel gözükmenin, o sihirli açıdan fotoğraf çekmenin bi yolunu kesin buluyolar galiba. çirkin avatar kampanyası başlatasım var!
.dün istanbul gotham city oldu.
.karaköyden kuledibine çıkarken, galata kulesinin heybetiyle çıkışını kapattığı bi sokak var. işte orda oturmak istiyorum. ya da istemiyorum. moda'da çok iyiyim ben. yaşasın anadolu yakası! yaşasın kadıköyü!
.mindflow of an idiot: animasyon fim->çizgifilm->çocuk filmi->türkçe dublaj. ardından bütün türkiye'de dublajsız bir kopyasının bile bulunmadığı animasyon filmler! simpsons filmine de mi aynı muameleyi yapcaklar merakla bekliyoruz.

Pazartesi, Ocak 08, 2007

aylavyu!

-You just got to do exactly what I say!
-Okay.
-Did I say "okay"?
-No.
-No. What did I say?
-Do exactly what you say.
-EXACTLY what I say!

Pazar, Ocak 07, 2007

alaka

-'atsan atılmaz, satsan satılmaz' sözünü bulanı eşşek sudan gelinceye kadar dövmek istemekteyim.

-"He who listens hard doesn't see." buyurmuş kafka.

-geçen tencereyle insan yavrusu arasında bi ilişki bulmuştum ama şimdi hatırlamıyorum.

-'ama arkadaşlar iyidir' buyurmuş derviş.

Cumartesi, Ocak 06, 2007

teytey

kafa dağıtmak diye bişey var ya. onu mesela literally yapabilsek. kafayı bi takım eklem yerlerinden ayırıp, evin çeşitli köşelerine dağıtsak. bi süre öyle kalsa kafa. sonra geri toplasak parçaları falan fıstık.

Perşembe, Ocak 04, 2007

nıcnıc

toplu taşıma araçlarındaki ani firen ya da kaza olasılığı sonrası gelen nıcnıc sesinin arkadan öne, nesilden nesile aktarılmasına alışmıştım da; aynı sesin sinema salonunda bir türk filminde sarfedilen küfürden sonra katlanarak çoğalmasına galiba alışamıcam! üzgünüm!

Pazartesi, Ocak 01, 2007

hophop

heyooo!!! hersey mukemmel oldu!! hersey resetlendi!!! ne kadar guzel bi dunyada yasiyoruz!! lalalalalallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!