Pazartesi, Nisan 30, 2007

ğ

.kim, ne zaman, nası bi akıl yürütme ile bi meyveye "yeni dünya" ismini vermiş olabilir?

.ömer güvenç'in kafasındaki kulaklıklar var ya. işte onlar kafasına monte onun. röportaj yapmadığı zaman da öyle o. bi tek mikrofonu veriyolar. ensesinde kulaklık ve mikrofon girişi var. ligtv yine ensesindeki audio-out plug'dan alıyo sesi. kompile muhabir.

.aylavteseka.

.buldum. yannız başınayken yüksek sesle "türküm" diyosun. böyle içini güzel bi his kaplıyosa çok iyi. kaplamıyosa s i k t i r g i t.

.hani msn'de sharing folder diye bişey var. msn sağolsun artık bizi dosya gidene kadar pencere açık kalmak zorunda olduğu için sonlara doğru iyice bayatlayan muhabbetten kurtardı. yok düştüydü, bi daha gönderdiydi, yavaş gidiyodu, msn'in bi şekilde zararlı bulunmasından dolayı silindiydi derdinden de kurtardı aynı şekilde. artık haber vermeden de dosya koyabiliyosun ama özellikle süprüz yapmak istemiyosan söylüyosun tabi ya da en başından zaten sen istemiş oluyosun. ama tabi bu dosyanın sync etmesi bayaa bi süre aldığı (belki aralarda sign-out'lardan dolayı günler falan geçtiği) için sharing folder'ınızda yeni bi dosya geldi mesajını görünce insanın içine ani bi sevinç doluyo. zaten bütün dünyayı indirmeye çalışan bünyeye bi anda sanki cebinde unuttuğu parayı hiç ummadığı anda tekrar bulmuşcasına bi çoşku doluyo. o dosyayı açması, dinlemesi, okuması başka dosyalardan -bi süreliğine- daha cazip oluyo. ya da abartıyorum. bilemedim şimdi.

.terliyim, öpmiyim.
.hastayım, sarılmıyım.
.reglim, kasmıyım.
.türküm, mutluyum.
.kaldım, sağım.
.beşiktaşım, benim.

Çarşamba, Nisan 25, 2007

ulan corc kuluuni de yıllardır sinsice bekledi ve sonunda cumhurşeysi oldu ya! artık bu dünyanın çivisi çıkmış aga.

cigar

efenim, bağyanları içtikleri sigaraya göre çok pis sınıflandırırım. misal ince uzun sigaralar var. kim, nası, nerden buluyo bu sigaraları bilmiyom ama kesinlikle çok feci bi imaj çiziyo bunu içen bağyanlar. şimdi tam olarak da tarif edemicem ama bi kıllık oluyo kesin bu bağyanlarda. bi snobluk durumu var galiba. ama uzak durma aurası yayıyolar. o kesin. sonracııma siyah sigara içen kızlar var. bunlara bağyan demek için çok küçük oluyolar genelde. iyice pis bi kokusu var zaten onun. insanın burun çeperlerine iğne batırıyo geçerken. neyse. bunlar iki ayrı uçta dolaşıyolar. ya eski kaşar izlenimi oluyo ya da süttençıkmışakkaşık. içiş stillerine göre anlaşılıyo hangi uçta oldukları. (sigara çekme ve üfleme stilleri tamamen ayrı bi postun konusudur zaten.) bi de normal sigara ellerine büyük gelen kızlar vardır. puro gibi durur. bunlara basitçe küçük bedenli kategorisini uygun gördüm ben. ama arkadaşım parmağından kalın bi sigarayı içince de komik görünüyosun. kabul et. bi de samsun, maltepe içen bağyanlar vardır ki bunlar geynç ve yaşlı olarak ikiye ayrılır. geynçlerinden korkucaksın. ya sıkı bunalımdadırlar, ya da sıkı özentidirler. yaşlıları babacan tavrındadırlar. muttemelen eskilerde bi zamanlarda aktivist durumlar yaşanmıştır. böyle bissürü anlatıcak hikayesi vardır. kılıbık kocası vardır. tiki kızı vardır. falan fıstık. iyidir yani. elem, vinstın gibi nerdeyse noname sigaraları içenler hakkında -inanmazsın- bi fikrim yok. herşey olabilirler. herkes. malboro (layt) kızları vardır bi de. onu artık anlatmama gerenk yok heralde. böyle.

Salı, Nisan 17, 2007

soru

kıyısı
ortasından daha güzel olan şeyleri sıralayınız.

Pazartesi, Nisan 09, 2007

kısa

bilerek kaldırmadım kafamı. basit bi bahane bulabilirdim halbuki. ne biliyim. vapurun nerden geçtiği gibi. ama yapmadım. o sırada sadece ellerini görüyo olmak yetti. klasik rock dinliyodu galiba. tutunamayanlar okuyodu. can bi ara çok övmüştü ama okumamıştım. elleri çok güzel çeviriyodu sayfaları. önümdeki gaste bütün anlamını yitirdi. yalandan sayfa değiştiriyodum sadece. güzel bi kadının sahip olduğu eller değillerdi. birinin sahip olduğu bi uzuv gibi değillerdi. fetiş objesi hiç değillerdi. sahip olmak istemedim. karaköyden kadıköye kadar yetti.

bunlar görmek istediğimiz manzalar!

Çarşamba, Nisan 04, 2007

bahhar

.sezonun ilk akşamüstü birasını içmiş bulunuyorum. vatana millete hayırlı olsun. bundan soora olayımız da gusta'dır. bilenler bilmeyenlere öğretsin.

.lan bi dönem konsantremeyvasuyu diye bişey içirmişlerdi bize. o nesil olarak hala maymundan daha ileri bi aşamada durduğumuz için burdan bütün allah müessesesine teşekkür etmeyi borç bilirim.

.en güzeli küçük esnaflıkmış arkadaş. bunu bilir bunu söylerim bundan sonra. bütün gün makara kukara. oh.

.burdan alpayerdem'e sesleniyorum. alpay. ben bütün hayatım boyunca iyi yaşa demiş bi insanım. refleks olarak. alışmışım bi kere. ama her seferinde de bi kıllanıyodum. adeta ismim berkcanmış, sarpgülmüş gibi bi his doluyodu içime. ama sen bugün beni o kaddar güzel tiksindirdin ki bu laftan, artık sksen iyi yaşa demem kimseye. teşekkürler alpay, teşekkürler erdem.

Pazartesi, Nisan 02, 2007

yemek üzerine sallamalar

hani taze fasulye yersin ya. etli. etli fasulye. hani aralarda her ne kadar birer birer tırtıklasan da içindeki dürtüye yenik düşersin her seferinde ve sonunda o tabakta biraraya geldiğinde orta boy bi pirzola yapabilecek kadar et kalmıştır. pirzola. en güzel kısmı en sona kalmıştır. son. acaba aralarda fasulyeyle birlikte yesen daha mı iyi olur ki? ara. ama o en son damakta kalan tad da hiçbişeye değişilmez ki. tad. damak. kal. dı.