Cumartesi, Temmuz 21, 2007

askerlik ve konser ilişkisi


çok bişey yazmıcam bu konuda ama çok feci tiksindim sadece. bi de adama sormazlar mı "e be yarraam, askere giderken saçları kesiyosun da sakal niye duruyo hala?" diye? şöyle 110, redd, üçnoktabir, 84 falan hepsini bi yere toplayıp verceksin sopayı bellerine, verceksin hortumu bellerine. ımınırzınıcdadınısktiklerim!!! töbe töbee.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

lan tipler cok feciymis yanniz. en sagdaki elemanin aynen o sac modeliyle birlige teslim olmasini talep ediyorum burdan. adamin gotunden kan alirlar kamil kan.

CanBey dedi ki...

şu son bi kaç yıl içersindeki türk rock gruplarının sayısındaki artıştan kim sorumluysa onu beyzbol sopasıyla kovalamak isterim burdan sivastopola dek. ayrıca askerlik öncesi son konser, askerlik sonrası ilk konser.. iyiymiş.. duman olmasa heralde şu anda bu adamlar kavede okey oynuyolardı. hey yarappim, inşallah dördünüz de ayrı ayrı yerlerde kantinci olarak yaparsınız da müzikten soğursunuz, dönüşünüzde birer büfe açar goralı satarsınız..

voodoo girl dedi ki...

eline gitarı alan "rockçı" tribinde - arabesk rock yapan ve dinleyen kitleleri saymıyorum bile - üçnoktabirdeki karı başımıza müzisyen oldu - havalar 45 dereceyi buldu - hepimiz ölücez evet.

Gokhan Okur dedi ki...

mis gibi çocuklar abicim, niye şeediyosun şimdi.