Salı, Temmuz 03, 2007

topcanavarı

bütün sene festivallerde juggling yapabilmek için ter döken arkadaşlar! burdan size sesleniyorum! birleşin, sendikalaşın, haklarınızı arayın! sizin festivallere değil festivallerin size ihtiyacı var. siz festivallere parayla girmeyi bırak üstüne para verilerek davet edilmelisiniz. hadi gelin türkiye jaglin federasyonunun temellerini masstival'de atın. kurtarın şu topçuları çileden. unite and rule the world!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ver gazı dogo evladım. iki top atmaya basladın ya sen de dimi! amacları jugglinge mi ilgi cekmek yoksa kendilerine mi ilgi cekmek acep bu arkidişlerin? bence masstivall'le tc jaglin federasyonu yerine, "tc jaglingle ilgi toplamaya calısanlar federasyonu" kurulabilir. o zmn da ilgi sadece senin ustune gelmio dimi jugglingci arkadas. evet naapmalı acaba? kaderin bu argadas galiba senin... gel musluman ol bence namaza basla.
dogo son sozum sana. biraz izin ver de bu cocuklar da ilgi toplasınlar biraz. tek basına federasyon gibi adamsın. ezme cocukları. ayrıca senin de icinden festivalde top atmak gecio içten içe farkındayım. git katıl onlara destek ver.uzerlerine takip tut ne biilim...

Maybe. dedi ki...

her sanatçının ruhunda biraz ilgi çekmek vardır evet.
ama bişeyler icra ettiği için kimseyi yargılayamayız sevgili ciguli. masstival'da burada olmayacağım izmir'de fire çeviriyor olacağım sanırım:)) ama evet toplamak lazım.!